inicioacceso usuarios/asGALCAST
.

3 - Que sucede cos sons que está escoitando o micrófono: onde van?, gárdanse?

Cando activas o micrófono para permitir "escoitar", ese son no se almacena nin envía a ningún lugar, únicamente é escoitado "polo teu ordenador", detectado o volume para actuar en consecuencia (cambiar as animacións gráficas), e é borrado.

En ningún caso é enviado fora do teu equipo nin almacenado en ningún lugar.

De feito se desconectases o equipo de internet, unha vez na aplicación, verías como seguiría a funcionar.